Gestió de residus a Terrassa

Elymet Salas, especialistes en la gestió de residus a Terrassa

El nostre servei de gestió de residus a Terrassa està dirigit per tot tipus de clients de Catalunya.

gestions de residus a TerrassaA Elymet Salas estem especialitzats en la gestió de residus a Terrassa, generats per l'activitat empresarial. Estem parlant de residus tan variats, com a metalls, components electrònics, cartró, fusta, porex i plàstic, entre altres elements.

Tot i que la seu de la nostra companyia es troba al municipi barceloní de Terrassa, donem els nostres serveis a escala regional. A Elymet Salas sempre buscarem la solució a qualsevol tipus de treball que ens encarreguis, ja sigui mitjançant una ploma, una grua o amb un transport especial.

Gestionem tot tipus de residus o materials

En resum, els serveis de gestió de residus que donem a Elymet Salas són els següents: recollida, transport i tractament (o adreçament) dels residus cap a les plantes de tractament corresponents. A més a més, com a novetat, també oferim serveis de buidatge i/o desallotjament de magatzems, empreses i oficines, de manera parcial o total.

Per nosaltres la premissa d'un client satisfet és la finalitat que perseguim al nostre dia a dia. Per aquesta raó donem molta importància a la flexibilitat i l'adaptació; això vol dir que per nosaltres és igual d'important una gran multinacional com una petita i mitja empresa. En qualsevol cas, sempre ens adaptarem al client segons les seves necessitats.

SERVEIS DE GESTIÓ DE RESIDUS A TERRASSA

Gestors de residus a Barcelona, Terrassa i Catalunya
Recuperació i reciclatge de ferralla
Recuperació de residus
Residus electrònics i informàtics obsolets
Serveis de neteja en naus i magatzems
Buidatge de naus i magatzems
Reciclatge de ferralla i material electrònic obsolet

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Elymet Salas

  Calle Aries, 57 – Nave L, Polígono Industrial Can Parellada,
Terrassa, 08228 , (Barcelona)

  937 314 533