Planta de reciclatge a Terrassa

Elymet Salas, la teva planta de reciclatge de referència a Terrassa

La nostra planta de reciclatge a Terrassa és referent per la seva qualitat, eficàcia i cura del medi ambient.

Durant tots els anys d'activitat de la nostra planta de reciclatge a Terrassa hem adquirit els coneixements necessaris que ens permeten oferir una bona qualitat assistencial, al mateix temps que ens adaptem al client i donem solucions eficaces per la gestió concreta que necessiti.

A Elymet Salas ens distingim per la nostra efectivitat i tracte personalitzat, oferint sempre solucions immediates. Truca'ns o posi's en contacte amb nosaltres i l´informarem personalment.

PER QUÈ ÉS IMPORTANT RECICLAR?

plantes de reciclatge a Terrassa Estalvi d'energia

L'estalvi d'energia és una de les conseqüències directes del reciclatge. Per exemple, amb la recuperació de dues tones de plàstic s'aconsegueix estalviar una tona de petroli.

Estalvi dels recursos naturals

A Espanya encara s´està llençant més de 300.000 tones de metalls a l'any. Amb el reciclatge s'aconsegueix no balafiar els recursos naturals del nostre entorn.

Menys contaminació

A mesura que augmenta el reciclatge, disminueixen els residus en els abocadors o en altres llocs encara més nocius pel medi ambient.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Elymet Salas

  Calle Aries, 57 – Nave L, Polígono Industrial Can Parellada,
Terrassa, 08228 , (Barcelona)

  937 314 533