La teva gestora de residus a Barcelona

La teva gestora de residus a Barcelona

Especialistes en serveis de recuperació i valorització de materials

La nostra empresa ofereix serveis personalitzats. Consulta'ns sense compromís.

Gestora de residus BarcelonaEt donem la benvinguda a la pàgina web de Elymet Salas, la teva gestora de residus a Terrassa. A la nostra empresa som especialistes donant serveis de recuperació de materials des de fa més de 25 anys. En concret ens dediquem a la gestió de qualsevol residu generat per l'activitat empresarial, com a metalls, electrònica, cartró, fusta, porex i plàstic, entre altres elements.

A Elymet SALAS treballem per a empreses i oferim serveis completament personalitzats, ja que ens desplacem (si és necessari) fins al seu centre de treball per recollir tots els residus que hagin generat.

Agencia de Residuos de Cataluña

Som empresa acreditada des de 1999

Per la realització de la nostra activitat és fonamental tenir una sèrie de permisos i acreditacions exigits per llei. En aquest sentit, la nostra gestora de residus a Terrassa és modèlica, ja que som gestors autoritzats amb el codi I-574-98 i transportistes autoritzats amb el codi T-2577 per l'Agència de Residus de Catalunya des de març de 1999.

Història i trajectòria. Més de 25 anys al seu servei


 Gestió de residus BarcelonaLes persones que dirigeixen l'empresa i els treballadors que formen la plantilla de Elymet SALAS tenen una gran experiència professional al sector dels residus. Un bon exemple d'això és Juan Salas Ortega, gerent de la nostra firma, que a l´any 1980 va començar la seva carrera professional treballant com a ferroveller. A poc a poc va ampliar serveis i afermant clients fins a arribar a l'any 2013, data on va crear la societat actual, Elymet SALAS S.L., formada pel propi Juan Salas i els seus fills.

Qualitat, servei i professionalitat. Aquestes són les tres característiques que millor defineixen la nostra raó de ser. Si desitges tenir els nostres serveis, posa't en contacte amb nosaltres i et donarem un pressupost fet a la teva mida.