Professionals en gestió de residus

Som experts en el sector del reciclatge a Barcelona

Professionals en gestió de residus

Busques professionals en gestió de residus a Barcelona? La teva empresa està en bones mans amb nosaltres. Gràcies als nostres serveis personalitzats i el nostre personal altament qualificat, el reciclatge de la teva empresa corre pel nostre compte.

A Elymet SALAS comptem amb una plantilla d'àmplia experiència en el sector del reciclatge i la gestió de residus, ja que som una empresa acreditada per l'Agència de Residus de Catalunya des de 1999, la qual cosa ens converteix en referència a Terrassa i província de Barcelona.

Per a dur a terme la nostra activitat és fonamental disposar d'una sèrie de permisos i acreditacions exigides per la llei, com el codi E-574.98de gestors autoritzats o el T-2577 de transportistes autoritzats.

La meva major satisfacció és la de veure com, any rere any, el nostre equip humà millora i s'adapta per a complir amb els paràmetres i normatives del reciclatge. Disposar de persones que saben què tenen entre mans és vital per a prestar un servei eficient.

Juan SALAS, fundador d’Elymet SALAS

A més de ser professionals en gestió de residus, som una empresa familiar, la qual cosa garanteix un servei personalitzat, pròxim i de qualitat..

Ens encarreguem de residus de fusta, metall, plàstic, components electrònics, de la recuperació i reciclatge de ferralla, el buidatge i la neteja de naus o la venda de maquinària, entre molts altres treballs que adaptem a la teva empresa i les teves necessitats.

Contacta amb nosaltres