Gestió de residus a Terrassa

Serveis de reciclatge de metalls, components electrònics, plàstic, fusta…

Gestión de residuos Terrassa

Serveis personalitzats de gestió de residus a Terrassa, adaptats a la teva empresa i amb gran versatilitat per a oferir solucions a tota mena de sectors industrials. Fusta, metalls, components electrònics, plàstic… Ens adaptem a tu i reciclem els teus residus!

A Elymet SALAS som especialistes a gestionar qualsevol classe de residu generat per la teva activitat empresarial. Prestem els nostres serveis a tota la província de Barcelona i a Catalunya, sempre buscant una solució ràpida i eficaç sigui com sigui la teva necessitat.

En què consisteix la gestió de residus?

Des de la recollida fins al tractament específic, nosaltres ens encarreguem de tot, amb màxima flexibilitat i adaptació per a complir els objectius i necessitats de la teva empresa.

Objectius

La gestió de residus té com a objectiu principal el reciclatge. Maximitzar la reutilització de materials i la de residus en tasques de compostatge, per exemple, i promoure noves tecnologies d'eliminació que siguin menys nocives per al medi ambient.

Processos

Per a la bona gestió de residus és imprescindible utilitzar mètodes de tractament i eliminació que puguin recuperar energia per a generar combustible. Comptem amb la maquinària necessària per a aplicar els tractaments específics als residus.

Sectors

Adaptem els nostres serveis a les empreses de qualsevol sector: fusta, cartó, plàstic, metalls, components elèctrics, maquinària... Treballem per a tota mena de clients i sempre amb uns serveis complets de recollida, transport i tractament dels residus.

Beneficis

La gestió de residus i el reciclatge redueixen la sobreexplotació dels recursos naturals i la contaminació, és una de les formes més senzilles de combatre l'escalfament global i és reflex de responsabilitat social. Cal recordar que reutilitzar és el primer pas.

D'altra banda, t'oferim serveis de buidatge o desallotjament de magatzems, empreses i oficines, sigui de manera parcial o total; serveis de reciclatge de ferralla i material electrònic obsolet; o la venda de maquinària i objectes de reutilització a Barcelona.

En línies generals, els nostres serveis de gestió de residus a Terrassa i la resta de territoris en l'àmbit regional se centren en la satisfacció dels nostres clients, per la qual cosa personalitzem al màxim les necessitats de la teva empresa.

Per aquesta raó, donem molta importància a la flexibilitat i l'adaptació. Per a nosaltres és tan important una multinacional que una petita o mitjana empresa. Sempre adaptem els nostres serveis a tu.

Explica'ns què necessites