Residus d'aparells elèctrics i electrònics

Gestió i tractament específic dels RAEE a Barcelona

Residuos de aparatos eléctricos y electrónicos

La gestió de residus d'aparells elèctrics i electrònics és una tasca imprescindible avui dia en qualsevol sector. Nosaltres ens encarreguem de tot el procés de recollida, transport i tractament dels RAEE de la teva empresa a Barcelona, personalitzant els nostres serveis per a adaptar-los a les teves necessitats.

A Elymet SALAS tenim una experiència de diverses dècades en el sector del reciclatge i la gestió de residus a Terrassa. Tractem qualsevol material independentment del sector, ja sigui fusta, metalls, plàstics, etc., i estem especialitzats en residus d’aparells elèctrics i electrònics.

Què són els residus d'aparells elèctrics i electrònics?

Els RAEE són aquells elements que funcionen a través del corrent elèctric i que utilitzem de manera diària, en l'àmbit particular, com a assecadors de pèl, frigorífics o tauletes, o en l'àmbit industrial, com a radiadors, forns, llums o monitors. Aquesta segona categoria de grans aparells és la que treballem.

Perill

La importància de gestionar els RAEE de manera correcta radica en les substàncies perilloses que contenen aquests aparells. Mercuri, fòsfor, olis o arsènic són alguns exemples, la mala gestió dels quals o tractament afecta directament a l'escalfament global i la capa d'ozó.

Tractament

Tot residu d'aparell elèctric i electrònic ha de sotmetre's a un tractament específic previ al reciclatge, que consisteix en la retirada de tots els fluids perillosos. És un procés que han de treballar professionals per a evitar alliberar substàncies perilloses al medi ambient.

Des de la nostra seu a Terrassa oferim els nostres serveis per a tota Catalunya, sobretot a la província de Barcelona.

Quin servei necessites?

Beneficis de tractar els RAEE

La importància de reciclar i gestionar tots els residus d'aparells elèctrics i electrònics es divideix en dos blocs: evitar la contaminació i millorar l'aprofitament dels recursos.

No contaminació

Protegim la salut de tots evitant que s'alliberin substàncies perilloses o nocives per al medi ambient. Aquest model de gestió crea un cicle circular per a evitar el balafiament de matèries primeres, de manera que preval el benefici social i mediambiental.

Aprofitament

Molts materials d'aquests aparells poden recuperar-se i aprofitar-se en la fabricació d'altres nous amb el mateix rendiment. La recuperació d'aquests materials redueix costos en l'àmbit productiu i evita l'extracció de noves matèries primeres en la naturalesa.

Si necessites assessorament o desconeixes quins serveis necessita la teva empresa, pots contactar amb nosaltres i realitzarem un estudi previ del teu negoci per a adaptar els nostres serveis a les teves necessitats.

Consulta'ns els teus dubtes